Entoni Borden bi zauvek mogao da ostane samo u ovom gradu

Gotovo da nema citiranije osobe od Entonija Bordena kada su putovanja u pitanju. Bilo da nešto proglašava "odvratnim ili sramotnim", juri za brzom hranom u svakom delu sveta, proba neke bizarne specijalitete... on je tip čoveka koji o svemu ima šta da kaže.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

11:11

Entoni Borden bi zauvek mogao da ostane samo u ovom gradu
GettyImages

Nedavno, u intervjuu za magazin Maksim, Borden je izjavo da je jedini grad u kome bi mogao da ostane da živi zavek - Tokio.

"Ako bih morao da prihvatim da živim u jednoj državi, ili čak u jednom gradu, i da ga nikada ne napustim do kraja života - u sekundi bih izabrao Tokio", rekao je Borden.

Taj grad mu se svideo od kada ga je prvi put posetio i kada je u njemu doživeo prvi "esid trip" i od tada, kako kaže, "ništa više nije bilo isto".
GettyImages
Njegova fascinacija Tokiom i japanskom kulturom je i dobro dokumentovana. Osim što je više puta boravio u Japanu i snimao svoje emisije tamo, Entoni Borden strastveno trenira džiju-džicu, a napisao je i grafičku novelu o suši majstoru koji obezglavljuje svoje goste koji naručuju kalifornijske rolnice.

Borden je otkrio i da je razmišljao o mestima na kojima bi mogao da se penzioniše.

Dugo je razmišljao o Vijetnamu kao jednoj od ozbiljnih mogućnosti, ali je nedavno izjavio da "sve više naginje ka Italiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: