U Subotici još 97 zaraženih koronavirusom

U jutrošnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Subotica navodi se da su u protekla 24 časa na teritoriji Severnobačkog okruga registrovana 104 slučaja zaraze virusom Kovid-19. Najveći broj zaraženih, njih 97, registrovan je u Subotici, sedam je sa teritorije Bačke Topole, dok u Malom Iđošu u protekla 24 časa nije bilo registrovanih slučajeva zaraze.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2020.

12:30

U Subotici još 97 zaraženih koronavirusom
Foto: Epa, Jerome Favre

Po jučerašnjem izveštaju (nedelja na ponedeljak) iz subotičke bolnice za 24 časa u Kovid respiratornoj ambulanti obavljeno je 58 pregleda, 16 pacijenata zadržano na bolničkom lečenju u kovid bloku, dok su tri puštena na kućno lečenje i izolaciju, prenosi subotica.com.

Na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice nalazi se 150 pacijenata, na intenzivnoj nezi 18, trinaest na mehničkoj ventilaciji.

Građani koji imaju simptome (temperaturu, bol/grebanje u grlu, kašalj, bol u grudima, kratak dah, gubitak čula ukusa/mirisa) treba da se jave u Kovid ambulante u Harambašićevoj i Kumičićevoj ulici, koje rade svaki dan od 7 do 22 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: