Kako teče vakcinacija u Šidu i ostatku Srema?

Sledeći u procesu imunizacije su i domovi zdravlja u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2021.

12:00

Kako teče vakcinacija u Šidu i ostatku Srema?
Ilustracija: Depositphotos, SSilver

Direktorka Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica Nada Zec, navela je da je Zavod iskontrolisao i sproveo nadzor nad vakcinacijama u dva staračka doma - u Šidu i Sremskoj Mitrovici, te nad vakcinaciji zdravstvenih radnika u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica.

Vakcinacija je urađena i u domu za stara lica u Banovcima, vakcinisani su i zdravstveni radnici u domovima zdravlja Irig, Ruma, Pećinci kao i korisnici usluga, pacijenti i zaposleni u specijalnoj bolnici Stari Slankamen.

"Vakcinacija se sprovodi po utvrđenoj dinamici po svim iskazanim potrebama i do sada nije bilo nikakvih problema sa vakcinacijom", rekla je dr Nada Zec, prenosi Ozon.

Doze vakcina, dodala je, stižu kontinuirano.

"Do sada smo uradili oko 400 doza, danas očekujemo treću tranžu doza, to je proces koji traje i koji je vezan za potrebe koje imamo i koje sprovodimo. Procenat realizacije je 100%, što znači da ono što je bilo u planu već je odrađeno sa današnjim danom", navela je Zec.

Danas i sutra se završava imunizacija u Irigu, Rumi i Pećincima, a nakon toga sledi imunizacija u Domu zdravlja Sremska Mitrovica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: