Hoteli za mačke sve popularniji kod Novosađana

Svaki vlasnik kućnog ljubimca zna koliko je teško odvojiti se od svog psa ili mačke prilikom odlaska na odmor. Kako je 21. vek doneo se sobom mnoge inovacije, tako su i hoteli za mačke postali sve dostupniji, kako u svetu, tako i kod nas.

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

10:07

Hoteli za mačke sve popularniji kod Novosađana
Foto: Prystai/Shutterstock

Novi Sad se može pohvaliti činjenicom da stoji rame uz rame sa zapadnim trendovima, s obzirom da ima nekoliko hotela za mačke, i to sa stručnim osobljem, koje svakodnevno brine o ovim malim, čupavim stvorenjima.

"Raspolažemo sa ukupno 19 boksova za mačke, tako da u jednom momentu toliki broj mačaka možemo da primimo. Hotel postoji nekoliko godina i posećenost je standardno velika. Najveća je tokom letnjih meseci kad je većina vlasnika na odmoru, što je bila i primarna ideja pokretanja pansiona", kaže za NS Uživo Branislav Mišković, vlasnik "Cat Hotela" iz Novog Sada.

On dodaje da je na ideju o pokretanju hotela za mačke došao potpuno spontano. U kući u kojoj živi oformio je prostoriju u koju je smestio mačke. Zatim je postavio bunkere, prateću opremu i police predviđene za igru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: