Kruševac - Ekonomija - B92 Lokal

Kruševac traži firmu za izgradnju azila za pse

Grad Kruševac je u potrazi za firmom za izvođenje prve faze radova na izgradnji prihvatilišta i azila za pse smeštenog u katastarskoj opštini Lazarica.

Izvor: eKapija Kruševac
Podeli
Foto: Emily on Time/Shutterstock
Foto: Emily on Time/Shutterstock

Najnovije vesti iz Kruševca čitajte ovde.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji procenjena vrednost radova iznosi 7,5 miliona dinara bez uračunatog PDV-a, prenosi eKapija.

"Objekat je prizemni i u funkcionalnom smislu predstavljaju boksevi za smeštaj i boravak pasa sa zajedničkim prostorom ispred bokseva kao i prateći objekat za magacin hrane, kuhinju, administraciju i osoblje i mokri čvor. Osnovni konstruktivni postojeći sistem je masivni sa zidovima od opeke d=25sm i AB fert pločom. Konstrukcija AB ploče, greda i serklaža je armirano betonska. Osnovni konstruktivni sistem je sa AB gredama, polumontažnom AB pločom sa ispunom fert protkan horizontalnim i vertikalnim serklažima zbog ukrućenja. Objekat se temelji na temeljnim trakama od AB širine 35-50sm kao i dodatnim temeljima samcima. Krovna konstrukcija je drvena dvovodna i četvorovodna. Krovni pokrivač je crep na drvenoj konstrukciji", pojašnjeno je u dokumentaciji.

Rok za izvršetak posla je 12 meseci, a ponude se primaju do 26. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.