Suprugu motkom pretukao i ostavio pored kontejnera? Ponovo odloženo suđenje nasilniku iz sela kod Čačka

Suđenje nasilniku iz Zablaća Goranu V. koji je, kako se tvrdi, svoju suprugu Nikoliju, majku četvoro dece, pretukao skoro na smrt ponovo je odloženo u Osnovnom sudu u Čačku.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

12:05

Suprugu motkom pretukao i ostavio pored kontejnera? Ponovo odloženo suđenje nasilniku iz sela kod Čačka
Nikolija zadobila povrede opasne po život; Foto: Privatna arhiva/RINA

Prvi put odloženo je zbog odsustva veštaka, a drugi put takođe zbog odsustva dva od tri veštaka i advokata okrivljenog jer su pozitivni na koronavirus.

Goranu se na teret stvalja krivično delo nasilje u porodici nanošenje teških telesnih povreda. Tužilac u ovom slučaju traži jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina i tri meseca.

Okrivljeni je, kako piše Rina, krajem avgusta prošle godine motkom pretukao svoju suprugu, nanevši joj povrede opasne po život, a zatim ostavio pored kontejnera u centru sela. Ovakvo brutalno porodično nasilje ne pamte ni najstariji meštani ovog kraja. Goran je i ranije bio prijavljivan policiji i imao je zabranu prilaska porodici.

Naredno ročište zakazano je za 22. februar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: