Završena rekonstrukcija Beograđanke FOTO

Ovih dana završena je rekonstrukcija Beograđanke, a zgrada će biti useljena do marta kada će biti otvorena, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2022.

09:16

Završena rekonstrukcija Beograđanke FOTO
Foto: Printskrin, Fejsbuk/Goran Vesiæ

"Beograđanka je ponovo najmodernija poslovna zgrada i ponos našeg grada kao što je bila 1974. godine kada je sagrađena. Sa svojih 101 metrom i 23 sprata više nije najviša zgrada u Beogradu, ali dominira ovim delom grada. Pre samo nekoliko godina kada smo prodali ovu zgradu koja je propadala i koja se pretvorila u objekat za smeštaj udruženja građana koja nisu ništa plaćala vođena je kampanja kako će zgrada biti srušena i kako će biti pretvorena u hotel", poručio je Vesić u objavi na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, ti koji su tada lagali danas ćute.

Simboli Beograda u rukama privatnika: 4 otišla za godinu i po dana

"Meni to nije važno, osim da je Beograđanka obnovljena i da sam imao hrabrosti da uđem u taj projekat. U tome je razlika između mene i polupismenih političara kojima radni vek prođe, a da ne urade ništa. Razlika između rada i nerada. Beograđanka je uređena. Da obavestim kritičare da će brzo početi rekonstrukcija zgrade Beobanke na Zelenom vencu, kao i da će brzo videti skele na zgradi BIGZ-a. Pa vi slobodno napadajte", naveo je zamenik gradonačelnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: