Kragujevac - Ekonomija - B92 Lokal

Ekonomija

Prvi hotel poznatog lanca van Beograda: Evo gde će se graditi

Kragujevac će dobiti hotel internacionalnog brenda Holidej in ekspres i to će biti prvi hotel ovog brenda koji će se graditi van Beograda, rečeno je na današnjem radnom sastanku gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića sa predstavnicima International Hotel Group (IHG), objavljeno je na sajtu Grada Kragujevca.

Ekonomija četvrtak 22.09. 18:00 Komentara: 1

"Kragujevac postao centar industrije šinskih vozila"

Privreda Grada Kragujevca je u periodu od januara do jula ove godine ostvarila izvoz u iznosu od 412,5 miliona evra, uz ostvaren spoljnotrgovinski suficit u iznosu od 85 miliona evra, a direktor Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog okruga Predrag Lučić kaže da je Kragujevac postao centar industrije šinskih vozila.

Ekonomija utorak 6.09. 18:05 Komentara: 2

Od ove grejne sezone Kragujevac se greje na gas

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić izjavio je da će punjenje sistema za daljinsko grejanje koje je danas počelo u kragujevačkoj Energetici trajati desetak dana i da se 15. septembra očekuju probe i provera sistema koje će trajati do 1. oktobra.

Ekonomija ponedeljak 5.09. 18:19 Komentara: 2

U Kragujevcu će se graditi aerodrom?

Grad Kragujevac stavio je na javni uvid Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje aerodroma u okviru kompleksa industrijskog parka MAJND kod Kragujevca, koji će, kako se planira, imati dve piste i devet rulnih staza.

Ekonomija ponedeljak 29.08. 11:30 Komentara: 7
strana 1 od 2 idi na stranu