Beograd - Ekonomija - B92 Lokal

Besplatno parkiranje uz novu aplikaciju

JKP "Parking servis" je, u okviru promocije nove verzije aplikacije, omogućilo besplatno parkiranje korisnicima koji su svoja vozila tokom dana parkirali u garažama "Obilićev venac", "Masarikova", "Zeleni venac", "Pionirski park" i "Slavija", a jedini uslov bio je da, uz asistenciju promotera, instaliraju novu aplikaciju.

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Foto: JKP &Parking servis& Beograd
Foto: JKP "Parking servis" Beograd

Kako se navodi u saopštenju JKP "Parking servis" Beograd, plaćanje parkiranja u garažama je brzo i jednostavno uz unapređenu verziju aplikacije, jer nakon skeniranja parking karte, korisnik u aplikaciji uslugu plaća onlajn i sve završava bez odlaska na blagajnu i bez čekanja u redu.

Izvršni direktor "Parking servisa" Miloš Petrović kaže da aplikacija vozačima štedi vreme, tako što im prikazuje broj trenutno slobodnih parking mesta pa nema više nepotrebnog kruženja, jer ih direktno navodi do samih objekata.

"Novina je i to što obaveštava korisnike da li imaju izdatu elektronsku dnevnu parking kartu ili je njihovo vozilo uklonio 'pauk' i na kojoj lokaciji se nalazi. Naš elektronski šalter, kao i unapređena aplikacija i novi sajt rezultat su modernizacije i digitalizacije rada i poslovanja 'Parking servisa', koji neprestano unapređuje svoje usluge u okviru strategije promocije Beograda kao 'pametnog grada' - smart city", dodao je Petrović.

Kako se navodi u saopštenju, jedna od prednosti unapređene verzije aplikacije je i to što stanarima zonskog sistema parkiranja šalje notifikaciju o isteku mesečne pretplate, koju mogu platiti onlajn.

Nova verzija aplikacije korisnicima nudi da u istorijatu vide svako obaveštenje, od početnog da su platili parking, preko toga kada im ističe plaćeno vreme parkiranja, pa do informacije da li su ga prekoračili ili zaboravili da produže, te dobili eDPK.

JKP "Parking servis" Beograd poziva sve vozače koji i narednih dana parkiraju u garažama "Parking servisa" da potraže njihove promotere i instaliraju novu aplikaciju kako bi dobili besplatno parkiranje za taj dan, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.