Ljubimac na B92.net

Besplatno šišanje uličnih i napuštenih pasa

Humanitarna akcija šišanja napuštenih i uličnih (gradskih) pasa održaće se u nedelju, 1. aprila u Beogradu. Kupanje, šišanje i uređivanje pasa biće potpuno besplatno za sve koji se prijave.

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Udruženje grumera Srbije kao inicijator poziva sve salone da se ubuduće priključe humanitarnoj akciji i svake prve nedelje u mesecu besplatno šišaju napuštene i ulične pse. Prema njihovom višegodišnjem iskustvu, ošišani, okupani i uredni psi (sa ulice) imaju veće šanse za pronalaženje novog doma.

foto: promo
foto: promo

Ove nedelje, 1. aprila, otvaraju se vrata salona “Kod Mićka” na Vračaru, svim udruženjima i pojedincima koji brinu o napuštenim i uličnim psima Beograda i okoline, sa željom da se pomogne u udomljavanju onih koji još nisu našli svoje domove.

Ova celodnevna akcija osmišljenja je zarad uključivanja što većeg broja grumera u Srbiji u rešavanje problema napuštenih i uličnih pasa, a u čast prvog Nacionalnog takmičenja grumera, koje će se održati 14. i 15. aprila u Beogradu, uz podršku Kinološkog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom IGA – Internacionalne gruming asocijacije.

Vesti

Ovaj pas se boji svega, osim letenja /VIDEO

Buldog Bentli jedan je od najplašljivijih pasa koje ćete upoznati. I dok su nekima čudni njegovi strahovi, drugima su smešni. Ipak, ono što je zanimljivo, jeste da uživa u letenju helikopterom. Ovo je njegova priča.

Vesti subota 31.03. 14:26 Komentara: 4

Ovaj mačak pruža najbolje masaže na svetu / VIDEO

Svaki vlasnik mačaka zna koliko ove životinje vole da "mese" svoje ljude. Ipak, jedan mačak to radi toliko predano da je svojom veštinom oduševio sve mačkoljupce. Na vide- snimku koji je Bored Panda objavio na Fejsbuku može se videti kako devojka leži na krevetu, dok joj gospodin Hilingpos (eng. Healingpaws, "šape koje leče") nežno masira leđa. Verujemo da će svaki mačkar posle ovog snimka poželeti da se šape ovog vrednog masera nađu i na njegovim leđima!

Vesti četvrtak 29.03. 14:15 Komentara: 4

Belgijska ovčarka koja je član vatrogasne brigade u Nišu / VIDEO

Ne pitaju za vreme i uslove u kojima spasavaju, a mnogobrojni su oni kojima pomažu. Ali šta se dešava kada je vatrogascu spasiocu potrebna pomoć? Ko je taj koji prvi uskače i u traženju nestalih pomaže? U prilogu emisije „Eksploziv“ upoznajte Di, osmogodišnju belgijsku ovčarku koja ima nepogrešiv njuh za spasavanje ljudi i član je vatrogasne brigade u Nišu.

Vesti četvrtak 29.03. 10:30 Komentara: 10
strana 1 od 40 idi na stranu