Čovek zvao policiju jer ga je pratila beba veverica, a razlog je tužan

Čovek iz nemačkog grada Karlsruea pre nekoliko dana pozvao je policiju jer nikako nije mogao da se reši male veverice koja se zalepila za njega i nije htela da prestane da ga prati.

Izvor: B92

Subota, 11.08.2018.

16:45

Default images

Čovek je hodao neko vreme, a beba veverica je non-stop išla za njim. Policajci su izašli na teren i zaista videli malog glodara kako trčkara za njim.

Pokušali su da je ulove i to je trajalo neko vreme, nakon čega je siroto mladunče od umora zaspalo na putu. Policajci su je uzeli i dali joj ime Karl Fridrih, a kasnije su ju odveli u azil.

Veverice, inače, imaju običaj da prate ljude kada su ugrožene, odnosno, kada im treba pomoć ili kada su gladne, piše Gardijan.

Ipak, pravi razlog je još tužniji. Portparolka policije Kristina Krenc rekla je da veverice, ukoliko izgube mamu, pronađu svoju osobu koja im onda predstavlja zamenu.

Verovatno se to dogodilo i u ovom slučaju.

Nemački policajci objavili su priču u četvrtak na svom službenom Tviteru pa je ova priča ubrzo raznežila Internet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: