Otkriveno još detalja o novom okupljanju "Prijatelja" FOTO

Dok obožavaoci iščekuju da vide šta će se desiti kada se ekipa serije "Prijatelji" ponovo udruži, detalji o novom okupljanju nam stižu "na kašičicu". Dizajner seta Greg Grande otkrio je jednu zanimljivu sitnicu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 01.04.2021.

13:09

Otkriveno još detalja o novom okupljanju
Foto: Profimedia/Warner Bros/Courtesy Everett Collection

Čovek koji se najzaslužniji za izgled stanova glavnih likova, ali i za izgled čuvenog kafića Central Perk, podelio je na svom nalogu na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi Monikin stan, uz opis "Ššš, nešto se događa, deža vi... stižu još jednom, i to uživo". Možemo pretpostaviti da će se tu ponovo okupiti.

Od detalja koje znamo za sada najvažnija je činjenica da ponovno okupljanje prijatelja neće značiti i novu epizodu serije, već je zamišljeno više kao razgovor šest glavnih likova.

Glumci će pričati o seriji koja ih je vinula među zvezde 1994. godine.

Poslednja epizoda prijatelja, inače, emitovana je 6. maja 2004. godine, a gledalo ju je oko 52,5 miliona Amerikanaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: