Luka Kanački iz "Igre sudbine": "Biće raspleta koje niko ne očekuje" VIDEO

Serija "Igra sudbine" ne prestaje da oduševljava i zato je najgledanija. Zamršeni odnosi i raznorazne porodične zavrzlame ne prestaju da intrigiraju. Luka je danas na pauzi, ali Stevan Piale je gostujući u "Jutru" otkrio šta je poželeo svima u novoj 2021. godini, a šta sebi.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 07.01.2021.

13:30

Luka Kanački iz
Foto: Printscreen / TV Prva

Luka Kanački jedan je od glavnih likova serije "Igra sudbine" i priznaje da mu popularnost prija pogotovo kada ga prolazinici na ulici savetuju kako njegov lik treba da se ponaša u seriji.

"U prodavnici i na pijaci sam odavno prestao da se okrećem na svoje pravo ime, kad sam kod kuće baba me savetuje šta da radim u seriji", objasnio je mladi glumac kroz smeh.

Godina 2020. je za glumca Stevana Piala bila uspešna, jer se prvi put ostvario u ulozi oca. Njegova supruga Una je na svet donela devojčicu Rosu, koja ovih dana svojim osmehom doprinosi prazničkom raspoloženju.

"Ima i zapleta novih i raspleta koje niko ne očekuje, ne znam ni ja koliko će serija trajati, i gde idemo. Ono što ovu seriju čini toliko gledanom jesu ti zapleti, ljudi smo sve nas zanima šta se dešava kod drugih", istakao je popularni Luka.

Opširnije u video - materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: