Zabranili Bajagu u Hrvatskoj, pa sad ovako odgovaraju

Iako je grupa "Bajaga i instruktori" trebalo da nastupi na Danima piva u Karlovcu, zbog svojevrsne "pobune" hrvatskih branitelja, njihov nastup na ovoj manifestaciji je zabranjen, bez ikakvih objašnjenja, a iako su gotovo dva dana ćutali, organizatori su se konačno oglasili.

Kultura

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 13.08.2018.

11:54

Zabranili Bajagu u Hrvatskoj, pa sad ovako odgovaraju
Foto: Promo

Organizatori su naime shvatili da više ne mogu da se prave da se ništa ne dešava jer su fanovi, ali i oni koji podržavaju zabranu, burno komentarisali sve što se krajem prošle nedelje dogodilo u vezi sa ovim događajem.

"Koncert Bajage je otkazan. Uskoro objavljujemo program za 3. septembar. Svi ostali koncerti vas očekuju prema rasporedu”, dodali su u opisu naslovne fotografije na zvaničnoj stranici manifestacije na Fejsbuku.

U toj objavi izostao je program za ponedeljak 3. septembar.

Podsećamo, Fest i Grad Karlovac otkazali su Bajagin koncert zbog pritiska braniteljskih udruženja, nakon čega su tog srpskog muzičara, inače, rođenog u Bjelovaru, hteli da zamene grupom "Hladno pivo".
Foto: Printskrin Facebook/ Dani piva Karlovac
To se momcima iz "Hladnog piva" nije dopalo, pa su se kratko oglasili da im neće biti zamena, te podelili na svojoj zvaničnoj stranici Fejsbuku Bajaginu pesmu "Ovo je ovde Balkan".

Nakon ovoga, organizatori "Belgrade beer festa" pozvali su Bajagu i "Hladno pivo" da učestvuju na ovoj manifestaciji, koja se u Beogradu održava od 15. do 19. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: