Mikser i UK Parobrod dovode Zagreb i Split u Beograd

U petak, 12. decembra, simbolički na dan uspostave redovne linije Beograd – Zagreb, dve trenutno najaktivnije ustanove kulture u Beogradu, UK Parobrod i Mikser, ujediniće snage i zajednički ugostiti dve najveće koncertne atrakcije savremene hrvatske muzičke scene, elektro-pop-indi sastav „Detour“ iz Zagreba i hip hop flotu TBF iz Splita.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 02.12.2014.

12:41

Default images

Muzičkom programu prethodiće i celodnevni sadržaji posvećeni zagrebačkoj i splitskoj kulturi, umetnosti, filmu, dizajnu i gastronomiji.

U četvrtak, 11. decembra u UK Parobrodu će se održati tribina „Šta je Zagreb u Beogradu danas“ na kojoj će govoriti Nevena Rendeli (HRT), Tomo Ricov (Pepermint), Damjan Ljuština (Fuliranje), Nikola Vrdoljak (Weekendmedia festival), Kruno Lokotar (književnik i urednik).

Biće izloženi i radovi koji će predstaviti savemeni Zagreb pod nazivom „Zagreb best of“, u izboru Buro247.hr, a program će obuhvatiti i projekcije igranih filmova o Zagrebu. U petak će kuhinja Mikser House-a pripremiti specijalni splitski meni i gastronomskim doživljajem dovesti Split u Beograd. Kruna zagrebačko – splitskog vikenda u Beogradu, biće večernji program koji će u 21 čas započeti u Mikser House-u i rezervisan je za nastup zagrebačke electro-acoustic pop atrakcije „Detour“, benda prepoznatljivog po koncertima prepunih pozitivne enegije i kvalitetnog zvuka.

Nakon njih, nastupiće zvezde večeri, čuveni splićani, “TBF”, sastav koji se od svog nastanka nametnuo jedinstvenom kombinacijom repa i hip hopa sa rok, fank, soul i rege zvucima. Kao domaća podrška nastupiće pančevački hip hoperi, bend “Iskaz”. Karte za koncert TBF-a koji nastupaju sa predgrupom “Detour” i uz domaću podršku, bend “Iskaz”, dostupne su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 900 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: