Darkwood Dub & Bisera "Milo Moje"

Pred seriju koncerata po Srbiji Darkwood Dub je častio sve svoje fanove obradom starog hita "Milo moje", na kojem gostuje legednarna Bisera Veletanlić.

Beograd
Podeli

Poslednji koncert koji će Darkwood Dub održati u narednih nekoliko meseci u standardnoj postavi (Vuča, Miki, Bambi, Vasil i Lav) bez specijalne gošće Bisere Veletanlić, održaće se u Požarevcu u Kulturnom centru u petak 19. oktobra.

Već od sledećeg vikenda 25. oktobra počinje serijal koncerata od kojih je prvi na Beogradskom jazz festivalu, gde će sa Biserom biti izveden specijalni program posebno odabran za otvaranje ovog renomiranog festivala.

,,Velika nam je čast što otvaramo Beogradski jazz festival i što smo u prilici da izvedemo deo repertoara koji inače ne sviramo na našim nastupima, a koji je atmosferom vrlo blizak ovoj manifestaciji"
 
Već dan kasnije, 26. oktobra, Darkwoodi i Bisera otvaraju svoju koncertnu turneju ,,Vidimo se!" nastupom u novosadskom Studiju M. Odatle počinje serijal od petnaestak koncerata po pozorištima i salama širom zemlje gde će uz poznate hitove biti predstavljeni i novi momenti saradnje benda i nase proslavljene dive. Stari hit ,,Milo moje" u novoj izvedbi ilistruje deo atmosfere koja očekuje publiku.


Muzika

Pančevo postaje centar džez sveta

Petnaesti Pančevački jazz festival održaće se u Kulturnom centru Pančeva 10. i 11. novembra. Kao najveće zvezde najavljeni su Eric Legnini, Kenny Garrett i Stacey Kent, a cena ulaznice po danu iznosi 400 dinara.

Muzika sreda 31.10. 22:27 Komentara: 0

Marčelo: Nova pesma, spot i roman

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo uzeo je učešće u novoj kampanji NVO ,,Astra" koja se bavi rešavanjem problema radne eksploatacije i trgovine ljudima. Snimio je novu pesmu pod nazivom ,,Čep" za koju je muziku komponovao Rade Sklopić, Marčelov saborac iz Filtera.

Muzika sreda 31.10. 16:25 Komentara: 7

Gde večeras za Noć veštica

Noć veštica tradicionalno se obeležava u mnogim zapadnim zemljama 31. oktobra, a ovaj neobičan praznik biće obeležen i u Srbiji brojnim koncertnim i filmskim dešavanjima.

Muzika sreda 31.10. 15:51 Komentara: 25

DJ Dejan Milićević u "Tjubu"

Dejan Milićević, jedan od naših najpoznatijih DJ-eva, promovisaće svoj novi album “Just keep talking girl” u petak (02.11) na žurci u klubu “The Tube”, a specijalni gost biće Alex Flatner.

Muzika sreda 31.10. 13:05 Komentara: 0

Nouvelle Vague ponovo u Beogradu

Ženski deo sastava “Nouvelle Vague” ponovo će posetiti Beograd u petak, 2. novembra, kada će se pojaviti kao specijalne gošće na modnoj reviji Jovane Marković, nakon čega će nastupiti u klubu “Krug”.

Muzika utorak 30.10. 20:30 Komentara: 0
strana 1 od 53 idi na stranu