Duran Duran dolaze na Exit

Sastav “Duran Duran” i zvanično je potvrdio dolazak na Exit festival, a kako navode na svom zvaničnom sajtu, bend će u Novom Sadu nastupiti prvog dana festivala, u četvrtak, 12. jula.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2012.

17:32

Default images

Ljubitelje pop melodija svakako će obradovati i i vest da je za Fusion binu potvrđen švedski elektronski bend Little Dragon, izdanak plodotvorne skandinavske indi pop scene, na čelu sa predivnim vokalom pevačice japanskog porekla, Yukimi Nagano.

Nešto potpuno drugačije predstavlja Happynovisad Stage nastupom imena nezavisne izdavačke kuće R&S Records, Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah i The Chain, dok će na Elektrani jedan od najuzbudljivijih nastupa imati Sneaky Sound System.



Duran Duran je trenutno na svetskoj turneji, a pre najavljenog nastupiće u Srbiji nastupiće u Budimpešti, a već 16. jula sele se u Veronu. Na turneji promovišu poslednji studijski album All You Need Is Now“.

Ovogodišnji festival EXIT održava se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Poslednji u nizu izvođača koji su potvrdili svoj dolazak na festival su Plan B, Avicii, Felix Da Housecat i Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Svoje nastupe već su potvrdili Guns N’ Roses i New Order, Gossip, Wolfmother, Buraka Som Sistema, na Elektrani su potvrđeni When Saints Go Machine, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

Ulaznice za Exit su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: