Erika Badu sarađuje sa Gorillaz?

Soul pevačica Erika Badu najavila je da će na svom novom albumu sarađivati sa mnogim muzičarima među kojima je i bend Gorillaz.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2011.

15:43

Default images

U izjavi za Wall street journal, nezvanična kraljica novog soula, rekla je da će na svom novom studijskom albumu, osim sa ekperimentalnim hip-hop producentom i muzičarem Flying Lotusom (paznatiji kao Flylo) sarađivati i sa bendom Gorillaz.

Još nije poznato kada će novo izdanje ugledati svetlost dana, a Baduova je prošlog meseca objavila svoj prvi dens mixtape pod nazivom DJ Lo Down Loretta Brown. Takođe, jedan od najboljih ženskih soul glasova današnjice ima i brojne obaveze koje nisu povezane sa muzikom.

„Donosim bebe na svet. To radim – to je umetnost na koju sam trenutno najviše fokusirana. Ja sam babica“, zaključila je Erika Badu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: