Eyesburn na Jelen Top 10 turneji

Posle 10 nedelja najboljeg domaćeg r’n’ r zvuka, Jelen Top 10 turneja stiže u Beograd. U bašti SKC-a, 17. juna, sa početkom u 19h pored bendova koji su obeležili turneju, Kanda Kodža i Nebojša, Block Out, Hypnotized, Bjesovi i Darkwood Dub, po prvi put nastupa i grupa Eyesburn.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2011.

13:24

Default images

Posle četiri godine originalna postava grupe Eyesburn, Kojot, Laza i Alek, nastupiće sa pojačanjem - Đura, Lale, Vukašin i Dule. Ovaj nastup u okviru Jelen Top 10 turneje biće najava njihovih novih pesama, albuma, kao i koncerta u SKC-u na jesen.

„Jedva čekamo da se ponovo sretnemo sa svojim fanovima. Četiri godine je dug period kako nismo nastupali. Svi u bendu uželeli su se žive svirke, jednako kao i svi oni koji su to tražili u svojim porukama na Internetu. Pružićemo publici u SKC-u pravo veče za pamćenje“, izjavio je Alek iz grupe Eyesburn.

Pored emisije Jelen Top 10 startovala je i Jelen Top 10 turneja koja je do sada obišla Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo, Sombor, Suboticu i Banja Luku.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji od ponedeljka 30. maja, po ceni od 800 dinara, na blagajni SKC-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: