Švarceneger se vraća na male ekrane: Ovo je prva serija u kojoj će glumiti VIDEO

U prvoj epizodi serije FUBAR Arnold Švarceneger igra ulogu agenta Cije kojeg nazivaju "najbržim 65-godišnjim belcem na planeti“.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 24.05.2023.

11:03

Švarceneger se vraća na male ekrane: Ovo je prva serija u kojoj će glumiti VIDEO
Foto: Profimedia

Istina je, međutim, da Švarceneger ima 75 godina u stvarnom životu i FUBAR je prva televizijska serija u kojoj glumi: osam epizoda koje mešaju akciju i komediju premijerno se prikazuju na platformi za striming Netfliks u četvrtak. "Ovo je prilika kakve nije bilo 80-ih i 90-ih kada sam gradio karijeru nakon filmova Konan i Terminator", rekao je Arnold.

U TV seriji, Švarceneger igra operativca Cije Luka Brunera, koji pred penziju uskače da spase drugog agenta od opasnog zadatka. Ispostavilo se da je taj drugi agent Lukova ćerka Ema, pa otac i ćerka kreću u frenetičnu, opasnu misiju širom sveta sa ciljem da zaustave zlikovca po imenu Boro, koji želi oružje za masovno uništenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: