Kijanu Rivs – novi Betmen VIDEO

Robert Patison je zvezda filma “Betmen” u debiju u toj naslovnoj ulozi, a za nekoliko meseci još jedno poznato ime igraće Betmena, a reč je o Kijanuu Rivsu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.03.2022.

21:05

Kijanu Rivs – novi Betmen VIDEO
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Poznati omiljeni glumac pozajmiće glas Brusu Vejnu, to jest Betmenu u animiranoj porodičnoj komediji "DC League of Super-Pets" koja donosi priču o kućnim ljubimcima superjunacima iz Lige pravde, piše Unilad.

Glumac će raditi zajedno sa zvezdama kao što su Dvejn Džonson, Kevin Hart, Kejt Makinon, Džon Krasinski, Dijego Luna…

Službeni sinopsis glasi:

"Kripto Superdog i Supermen su nerazdvojni najbolji prijatelji, dele iste supermoći i bore se protiv kriminala rame uz rame u Metropolisu. Međutim, kada su Čovek od Čelika i ostatak Lige pravde oteti, Kripto mora da uveri otrcanu grpu životinja da ovladaju sopstvenim novootkrivenim moćima za misiju spasavanja."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: