Izašao je poslednji trejler za nastavak serije "Seks i grad" VIDEO

Nova serija s već dobro poznatim likovima nazvana je "And Just Like That..." ("I tek tako"), prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u kultnoj seriji, a pratiće živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju da pronađu balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere

Kultura

Izvor: B92

Petak, 12.11.2021.

19:17

Izašao je poslednji trejler za nastavak serije
Foto: Profimedia

Nova Max Original serija "I tek tako", novo poglavlje kultne HBO serije "Seks i grad", imaće premijeru 9. decembra, kada stižu prve dve epizode.

Svakog idućeg četvrtka izlaziće po jedna epizoda, od ukupno 10, stoji u najavi.

Od izvršnog producenta Majkla Patrika Kinga, serija "I tek tako" prati Keri (Sara Džesika Parker), Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) na putu od komplikovane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još komplikovanije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: