Razočarani: Još jedna serija pretrpela oštru kritiku FOTO

Poslednja epizoda druge i za sada poslednje epizode serije "Nevine laži", koja je okupila brojne poznate filmske zvezde poput Meril Strip, Nikol Kidman i Riz Viterspun, po komentarima fanova, veoma je razočaravajuća.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 24.07.2019.

15:20

Razočarani: Još jedna serija pretrpela oštru kritiku FOTO
Foto: Getty/Dia Dipasupil / Staff

Navode da su razočarani zbog nedostatka akcije i napetosti koja je bila prisutna u prvom delu ove serije.

Portal USA Today prenosi da je finale drugog serijala "nepodnošljivo", kao i da je cela druga sezona mnogo slabija u odnosu na prvu.

"Najveći zločin ove sezone je što zapravo nismo saznali ništa novo. Nove epizode su pokušale da istraže efekte traume, ali scenaristi nisu uspeli da daju dublje značenje patnji, što nije dobro", navodi se u tekstu USA Today. "Odlični glumački performansi ostali su u senci isprane priče", piše IndiWire.

Ovaj portal je čak pre nekoliko meseci otkrio priču koja je potencijalno važna za pad kvaliteta serije. Rediteljki serije Andei Arnold navodno je bilo zabranjeno da ide u montažu, a njene materijale je, bez njenog znanja, montirao Žan Mark Vale, reditelj prve sezone.

Kadrovske nesuglasice ostavile su, čini se, trag na konačan izgled serije. A što su i sami gledaoci primetili i na Tviteru su se prilično oštro obratili kreatorima serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: