Zvezde snimaju audio knjige

Holivudske zvezde, među kojima su Kejt Vinslet, Nikol Kidman, En Hatavej i Dastin Hofman učestvovaće u snimanju "zvučnih knjiga" - čitaće dela slavnih pisaca koja će u digitalnom izdanju biti dostupna na internetu

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.09.2011.

13:14

Default images

Kejt Vinslet, dobitnica Oskara za ulogu u filmu "Čitač", čitaće delo Emila Zole "Tereza Raken" u sklopu serijala za sajt audible.com.

"To je veliki izazov ali je i veoma zabavno", ispričala je Kejt Vinslet. "Divno je i magično biti, kao slušalac, prenet u drugi svet, u ambijent koji je neko drugi pomoću glasa stvorio za vas."

Nikol Kidman, dobitnica Oskara za ulogu u filmu "Sati" u kojem je glumila književnicu Virdžiniju Vulf, čitaće delo "Izlet na svetionik" te autorke.

En Hatavej, nominovana za Oskara za rolu u filmu "Rejčel se udaje", daće glas za "zvučnu knjigu" "Čarobnjak iz Oza" Frenka Bauma, dok će dvostruki Oskarovac Dastin Hofman ("Kišni čovek", "Kramer protiv Kramera") čitati delo "Prisutnost" Jeržija Kosinskog.

Među filmskim zvezdama koje učestvuju u projektu su i Kim Bejsinger, Anet Bening, Dženifer Koneli, Kolin Fert, Semjuel L. Džekson, Meg Rajan, Suzan Sarandon i Naomi Vots.

Prva "zvučna knjiga" biće ona za koju će glas dati Kejt Vinslet i početkom iduće godine biće dostupna za preuzimanje sa sajta audible.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: