Lazaru Ristovskom nagrada za doprinos glumi

Glumcu Lazaru Ristovskom sinoć je na 24. Međunarodnom filmskom festivalu "Art film fest" u Košicama, u Slovačkoj, uručena prestižna nagrada "Actor's Mission Award" za izuzetan doprinos umetnosti glume.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug / Rade Prelić
Foto: Tanjug / Rade Prelić

Posebna zanimljivost je da mu je nagradu dodelila glumica i rediteljka Mirjana Karanović koja na festivalu učestvuje sa svojim filmom "Dobra žena", saopštio je producentska kuća "Zillion film".

Prestižnu nagradu su pre Ristivskog dobijali veliki svetski glumci - Ben Kingsli, Džeremi Ajrons, Klaudija Kardinale, Izabel Iper i drugi.

Ristovski je nakon projekcije svog filma "Belo odelo" održao master-klas studentima i gostima festivala, a zatim je prikazan film "Podzemlje" Emira Kusturice u kome Ristovski igra Petra Poparu - Crnog.

Ostalo

"Neophodna nam je jaka strategija u kulturi"

Beograd ima kvalitetan i vibrantan kulturni život, institucije kulture rade punim kapacitetom, ali Srbiji je neophodna temeljna i jaka strategija kulturne politike, koja mora da naznači glavne pravce razvoja, izjavio je danas gradski sekretar za kulturu Vladan Vukosavljević.

Ostalo sreda 29.06. 14:59 Komentara: 2

Goblini dolaze na APA Beer Garden

Brojni posetioci manifestacije APA Beer Garden iz nedelje u nedelju uživaju u besplatnim koncertima, filmskim projekcijama i raznovrsnoj pivskoj ponudi, pa će tako biti i u trećoj nedelji.

Ostalo ponedeljak 27.06. 12:53 Komentara: 2
strana 1 od 42 idi na stranu