Džej Lo nastupila u Beogradu

Pop zvezda i poznata glumica Dženifer Lopez održala je večeras koncert u beogradskoj Kombank areni, pred osamnaest hiljada posetilaca.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 20.11.2012.

23:52

Default images

Nakon manje gužve na ulazima u dvoranu i polučasovnog zakašnjenja, Lopez je na scenu izašla odevena u uski kostim, uz zvuke pesme “Get Right”.

Publika je istog trenutka kricima i aplauzima reagovala na njenu spektakularnu koreografiju, koju je izvodila uz brojne plesače, iako su se mogle čuti kritike na račun toga da je deo koncerta izveden na plej beku.

Koncert podeljen na nekoliko tematskih delova doneo je presek najvažnijih trenutaka njene karijere, pa je publika mogla da čuje kako pesme sa početka njene karijere kao što je “Love don’t cost a thing”, do pesama sa poslednjeg akutelnog albuma “Love?”.

Tokom devedesetak minuta koliko je trajao nastup, publika je sve vreme bila na nogama, a najveći aplauz latino diva izazvala je kada se na sceni pojavila ogrnuta srpskom zastavom.
Foto: TANJUG / Dragan Stankoviæ
Lopez se neće dugo zadržavati u Beogradu jer je ubrzo očekuje nastavak turneje u Dubaiju. Sa njom je srpsku prestonicu doputovao deo njene porodice, osamdesetak saradnika i deset kamiona opreme.

Američka pevačica prvi put je nastupila u Srbiji, a ovo je ujedno bio i njen jedini nastup u ovom delu Evrope u okviru turneje "Dance Again".

Rođena 1969. u Bronksu (SAD), Lopez je karijeru počela kao plesačica u emisiji "In Living Color". Debitovala je 1995. u filmu "Voz trezor" (Money Train), dok je prvu glavnu ulogu ostvarila u filmu "Selena" (1997) za koju je dobila "ALMA nagradu" za najbolju glumicu.
Foto: TANJUG / Dragan Stankoviæ

 

Svoj prvi studijski album "On the 6", izdala je 1999. godine, na kome se nalazi hit "If You Had My Love". 

Njen drugi studijski album "J.Lo" (2001) prodat je u osam miliona kopija širom sveta, dok se sledeći "J to tha LO!: The Remixes" (2002) našao na prvom mestu liste magazina "Billboard", a "This Is Me... Then" (2002) i "Rebirth" (2005) dostigli su drugo mesto. 

Godine 2007. izdala je dva albuma - svoj prvi album na španskom jeziku "Como ama una Mujer" i peti studijski album na engleskom jeziku "Brave". 

Nakon kraće pauze, Lopez se vratila muzici sedmim izdanjem "Love?" koji je objavila u aprilu prošle godine najavljujući ga pesmom "On the Floor", jednim od najslušanijih hitova 2011. godine.

Više fotografija sa koncerta pogledajte u našoj galeriji.  

Pročitajte kakav je utisak Dženifer Lopez ostavila na našeg novinara posle koncerta u Beogradu.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: