Kultura

Sreda, 01.06.2011.

09:03

“Ratnici Šaolina” u Sava centru

Majstori borilačkih veština Ratnici Šaolina nastupiće u Sava centru 12. jula sa novim programom u okviru evropske turneje “The Spirit Within”.

Izvor: B92

Default images

Kung Fu šou slikovito predstavlja retko viđene domete okretnosti, snage i veštine, a učesnici budističku meditaciju i rigoroznu obuku koriste u savladavanju najsloženijih borilačkih izazova. U programu učestvuje 22 majstora Kung Fu veština, uz sjajnu scenografiju i muziku, svetlosne efekte i brojne zanimljive kostime. Tokom nastupa koristi se 18 vrsta oružja, a zanimljivo je da je koreograf ove produkcije i zvanični koreograf ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu.

Predstavu “Ratnici Šaolina” do sada je širom sveta videlo više od pola miliona gledalaca svih uzrasta. Program je namenjen celoj porodici i naišao je na odličan prijem publike u celom svetu bez obzira da li su ljubitelji borilačkih veština ili ne.

Većina "Ratnika Šaolina" ima oko dvadeset godina i svi dolaze iz Kine, a najmlađi učesnik ima samo 10 godina. Bavljenje ovim veštinama su započeli između 3. i 4. godine života, a dok su na turneji, ratnici nastavljaju da praktikuju svoje mentalne i fizičke treninge, jer veruju da je mentalna snaga glavni faktor za uspešan nastup.

Ulaznice za nastup “Ratnika Šaolina” mogu se nabaviti na blagajni Sava centra po cenama od 1.900, 2.200 i 2.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: