Četvrtak, 28.01.2021.

08:45

Praznik Svetog Save juče obeležen i u jagodinskom vrtiću "Pionir" VIDEO

Dan Svetog Save, oca srpske duhovnosti, kulture, prosvetitelja i osnivača srpske crkve, 27. januar, obeležen je i u Predškolskoj ustanovi "Pionir" u Jagodini.

Izvor: KCN online

Praznik Svetog Save juče obeležen i u jagodinskom vrtiću
Foto: Printskrin/Youtube/Kopernikus RTV Jagodina

Proslava je upriličena daleko skromnije nego prethodnih godina zbog pandemijskih okolnosti, ali uz poštovanje svih epidemioloških mera.

"Zbog aktuelne situacije koja je u našoj zemlji i svuda, nešto drugačije, u izmenjenom režimu, obeležavamo praznik Svetog Save. To je školska slava, pa i slava vrtića. Na to nismo zaboravili, kao ni na mališane zbog kojih sve ovo i radimo. Oni su tu, ali u manjem broju zbog pandemijske situacije. Moja želja je da ubuduće bude još više dece u vrtićima", rekla je za KCN Violeta Nikolić, direktorka predškolske ustanove "Pionir" u Jagodini.

U predškolskoj ustanovi "Pionir" kolačar je bila vaspitačica Ivana Cvetković Milosavljević koja je kolač za narednu godinu predala Marini Milosavljević.

Opširnije u video-pilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: