Utorak, 03.09.2019.

07:22

Policija prikuplja informacije, kamenovane kuće srpskih povratnika kod Zadra?

Zadarska policija istražuje incident u kojem su po navodima SDSS u subotu rano ujutro u Biljanima Donjim kamenovane kuće nekoliko srpskih povratnika.

Izvor: Tanjug

Policija prikuplja informacije, kamenovane kuće srpskih povratnika kod Zadra?

Iz policije je saopšteno da je u subotu oko 13 sati od 60-godišnjeg hrvatskog državljanina primila naknadnu dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Biljanima Donjima koje se dogodilo oko četiri sata ujutro, prenela je u ponedeljak Hina.

Nakon te dojave na mesto su odmah upućeni policijski službenici, rekli su u zadarskoj policiji, navodeći da nastavljaju s prikupljanjem informacija kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Saborski zastupnik SDSS Boris Milošević rekao je juče da su u subotu u Biljanima Donjim kamenovane kuće nekoliko srpskih povratnika, uz pretnje i vređanja na nacionalnoj osnovi i da su taj događaj meštani prijavili nakon čega je napravljen policijski izveštaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: