Petak, 30.06.2017.

14:17

Iz Harlema za Bačku Palanku poslato 250 "Tesla" ekstazija

Carinici u pošti u Novom Sadu otkrili su 250 tableta ekstazija u pošiljki za jednog stanovnika Bačke Palanke, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Beta, Tanjug

Iz Harlema za Bačku Palanku poslato 250
Ilustracija: Thinkstock

Pregledom pošiljke iz jedne prodavnice boja i lakova u Harlemu, otkriveno je 250 tableta narandžaste boje s natpisom "Tesla".

Kako se navodi, reč je o izrazito jakim tabletama ekstazija koje imaju 240 miligrama metiloksid-metamfetamina, što je duplo više od najveće doze koju odrasla osoba može da podnese (125 miligrama).

Posle provere tableta namenjenih primaocu u Bačkoj Palanci, carinici su izrazili sumnju da se radi o izrazito opasnoj sintetičkoj drogi koja sadrži veliku količinu štetnih materija.

Pronađeni narkotici predati su policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: