Subota, 22.10.2016.

10:15

Niš: Troje povređeno u tri udesa

Tri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se u poslednja 24 časa dogodile u Nišu, a među njima je i jedan biciklista.

Izvor: Beta

Default images

"Žena od oko 32 godine zadobila je povrede glave noćas nešto posle dva sata kada je na nju na kolovozu u Ulici vojvode Mišića naletelo vozilo", rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, njihove ekipe su oko 21 čas zbrinule biciklistu (29) kojeg je vozilo oborilo u blizini Palilulske rampe.

"On je takođe zadobio povrede glave, ali je u stabilnom stanju prebačen u Klinički centar na lečenje", rekli su u Hitnoj pomoći.

U toku jučerašnjeg popodneva, u 16.50, ekipa Hitne pomoći pružila je pomoć i četrdesetogodišnjoj ženi koja je povređena u sudaru dva vozila na kružnom toku između Bulevara Nemanjića i Sremske ulice.

"Pacijentkinja je s povredama nogu, u stabilnom stanju, prebačena u Urgentni centar KC Niš, na dalju dijagnostiku i lečenje", dodali su u Hitnoj pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: