Ponedeljak, 15.01.2024.

20:53

Viši sud u Beogradu odbacio još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja

Viši sud u Beogradu odbacio je još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja.

Izvor: B92

Viši sud u Beogradu odbacio još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ nr

Naime, nakon što je Gradska izborna komisija odbacila prigovor Dobrice Veselinovića i Vladimira Obradovića kao izjavljen od strane neovlašćenog lica, ova izborna lista je podnela žalbu sudu.

Ovog puta kao podnosioca ovog pravnog sredstva naveli su ispravno Koaliciju Srbija protiv nasilja, podnosioca izborne liste broj 3, a ne gospodu Veselinovića i Obradovića.

Ovim su priznali da je rešenje Gradske izborne komisije o neovlašćenom licu kao podnosiocu prigovora bilo ispravno i u potpunosti zasnovano na zakonu, istakao je predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić.

Lukić je dodao da su ovog puta napravili još veću procesnu grešku, u pogledu roka za podnošenje žalbe, pa im je Viši sud žalbu odbacio kao neblagovremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: