Utorak, 25.04.2023.

13:53

Zorana Mihajlović napustila SNS; "Tražila sam da me izbrišu"

Bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je Srpsku naprednu stranku.

Izvor: Tanjug, Nova.rs

Zorana Mihajlović napustila SNS;
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Zorana Mihajlović je potvrdila medijima da je napustila SNS, a kako navodi Nova S, bivša ministarka energetike prethodno je uputila pismo u kojem je obavestila rukovodstvo stranke da napušta tu partiju.

"Nakon 13 godina, zamolila sam da me izbrišu iz baze članstva SNS. Trudila sam se i radila najbolje što sam mogla, celog svog života, pa i ovih 13 godina. Želim svima u SNS sve najbolje", navela je Mihajlovićeva za Tanjug.

Mihajlović je bila ministarka u Vladi Srbije u tri mandata u periodu od 27. jula 2012. do 25. oktobra 2022. godine, a Nova s podseća da su trzavice između Zorane Mihajlović i vrha SNS trajale duže od godinu dana i da su kulminirale nakon sastanka lidera SNS Aleksandra Vučića i bivše ministarke nakon kog je postalo jasno da Mihajlovićeva neće biti deo nove vlade.

Za sada nije poznato kakvi su naredni koraci Zorane Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

15 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: