Ove godine, prvi put u 10 godina, Putin neće uraditi ono što radi svake

Predsednik Rusije ove godine neće držali svoju čuvenu godišnju pres konferenciju za medije, na koju se tradicionalno prijavljuje više stotina novinara

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.12.2022.

13:15

Ove godine, prvi put u 10 godina, Putin neće uraditi ono što radi svake
EPA-EFE/PAVEL BYRKIN / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Već čuvena konferencija Vladimira Putina, koja se niz godina održavala krajem tekuće godine, u 2022. se neće dogoti.

"Neće se desiti pre Nove godine, ali se nadamo da će predsednik pronaći vremena da razgovara sa novinarima, kao što to obično radi, uključujući i to kada su posete stranih državnika u pitanju", objasnio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Podsetimo, Putin svoju godišnju konferenciju za novinare drži još od 2012, i to u decembru svake godine. Na njoj se uvek prijavi veliki broj stranih novinara, a predsednik Rusije odgovara na brojna pitanja tako da te konferencije traju više sati. Rekord u broju prijavljenih novinara je preko 1.800.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: