Četvrtak, 20.10.2022.

22:18

Srbija dobija novu vladu, poznato kada. "Ja ih molim da razmisle"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je otkrio da će Srbija sledeće nedelje dobiti Vladu i rekao da su neka ministarstva podeljena.

Izvor: B92

Srbija dobija novu vladu, poznato kada.
Ilustracija: Depositphotos/ Toskanainc

"Srbija će dobiti novu Vladu sledeće nedelje. A da nije bilo tako onda bi rekli da nije bilo potrebno jer se niko nije bavio spoljnom trgovinom", rekao je Vučić.

"Srpska napredna stranka će da zaseda u nedelju. Sutra nam je 14 godina postojanja", dodao je Vučić.

On je odbio da govori o tome ko će ostati u vladi i najavio da ćemo sve videti u nedelju, te da će podržati predlog Ane Brnabić.

"Ja ih molim da razmisle hoće li stvarno izbore u Beogradu. Mi nikada nismo bežali od izbora, a oni neka razmisle da li ih žele", dodao je on.

"SNS će ući u istoriju jer je imala hrabrosti da uđe u obračun i sa tajkunima. Zemlju su vodili strani ambasadori. Zemlja je najveći rast napravila u ovih 10 godina. Beskrajno je volim i nikada je neću razumeti. Ja mislim da je potrebno formiranje Bloka Srbije u kom su nam potrebni i bošnjaci, mađari, romi. Svi su nam potrebni. Verujem da će se na sledeće izaći kao jedan takav blok ali to ne znači da će biti ukinuta SNS", rekao je Vučić.

Dodao je da se ponosi strankom čiji je jedan od osnivača i da će ostati u njoj i kada više ne bude predsednik.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

18 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: