Tamara Velkovski: Vrednosti koje B92.net poštuje od osnivanja nastavljamo da negujemo u Asocijaciji medija

Informativni portal B92.net, jedan od najposećenijih i najuticajnijih sajtova u Srbiji i regionu, sada može da se pohvali i da je član Asocijacije medija.

Izvor: B92

Sreda, 27.10.2021.

11:24

Tamara Velkovski: Vrednosti koje B92.net poštuje od osnivanja nastavljamo da negujemo u Asocijaciji medija
Foto: B92.net/promo

Vrednosti koje je poštovao od svog osnivanja B92.net nastavlja da neguje – nezavisnost, inovativnost, nepristrasnost i objektivnost, a ubuduće i kroz članstvo u ovom relevantnom medijskom udruženju.

"B92.net želi da sačuva stečeni ugled profesionalnog medija, po čemu je poznat u regionu i svetu, i da bude organizacija na koju su njeni zaposleni ponosni. Osim toga, želimo da u svima kojima je u interesu unapređenje medijskog ambijenta u Srbiji pronađemo partnere, da kroz zajedničko delovanje i inicijative utičemo na unapređenje profesionalnih i etičkih standarda u medijskoj industriji. Takođe, da se udruženo i efikasnije nosimo sa izazovima koje donosi 'nova normalnost', između ostalog i u sferi poslovanja. Točak digitalizacije neumitno se ubrzava u kontekstu pandemije kovida 19, u čemu mi kao digitalna platforma vidimo svoju veliku šansu, pa tako u članstvu u Asocijaciji medija prepoznajemo veliki manevarski prostor da strateški radimo na daljem uređenju medijskog tržišta", izjavila je Tamara Velkovski, direktorka portala B92.net.
Tamara Velkovski, foto: B92.net/promo
Priča o B92 počela je 15. maja 1989. godine. Emitujući omladinski radio-program, koji je pokrivao teritoriju šireg centra Beograda, iz prostorije ne veće od 15 kvadratnih metara, Radio B92 ubrzo postaje jedan od vodećih predstavnika nezavisnog novinarstva.

Veb-sajt B92.net nastao je 1996. godine iz potrebe da se prevaziđu zabrane emitovanja radijskog programa i publici pruži alternativni način informisanja. Do danas neguje i podstiče društvenu odgovornost, obrazovanje, kreativnost, međusobno poštovanje i poštovanje različitosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: