Najviša građevina na svetu "obučena" u srpsku zastavu; Vučić: Neka živi prijateljstvo naših zemalja FOTO/VIDEO

U čast Srbije i predsednika Aleksandra Vučića koji boravi u Dubaiju, Burdž Kalifa večeras sija u bojama srpske trobojke.

Izvor: B92

Petak, 01.10.2021.

22:19

Najviša građevina na svetu
Foto: Predsedništvo Srbije

Na ovakvom dočeku Vučić se zahvalio prikladom fotografijom na svom profilu na Instagramu.

"Hvala našim prijateljima iz #UAE na veličanstvenom dočeku. Neka živi prijateljstvo naših dveju zemalja!", piše u objavi ispod fotografije na predsednikovom profilu @buducnostsrbijeav.
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak je u Dubaiju otvorio srpski paviljon u okviru Svetske izložbe Ekspo 2020.

On je ovom prilikom preneo da Ministarstvo finansija procenjuje da ćemo ovu godinu završiti sa stopom rasta većom od sedam odsto.

Vučić je ukazao da je Srbija i prošle, kovid godine, imala solidne ekonomske rezultate.

Ove godine procene ukazuju da će ekonomski rezultati biti bolji nego prošle.

Istakao je da je čast što Srbija može da se predstavi na najbolji način na ovoj svetskoj izložbi i pokaže da i Srbija, kao i Ujedinjeni Arapski Emirati, želi da buduće generacije budu konkurentne prema svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: