Stanivuković: Prate me FOTO

Gradonačelnik Banja Luke Stanivuković objavio je na Fejsbuku fotografiju automobila Golf tvrdeći da ga je pratio dok je išao na grob ubijenog Slaviše Krunića.

Izvor: Avaz.ba
Podeli
Profimedia/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Profimedia/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

"U subotu sam otišao na grob pokojnog Slaviše Krunića, gde su ljudi koji brinu o mojoj sigurnosti, u blizini uočili dva lica koja me prate i fotografišu. Identifikovali smo vlasnika vozila preko broja registarskih tablica, a kasnije je utvrđeno da automobil pripada ljudima bliskih SNSD-u (vozač inicijala G. T i suvozač inicijala M. Ž). Već postaje jasno da pojedini ljudi, zbog pretnje koju u meni vide, imaju potrebu znati moje kretanje, planove i naredne korake", napisao je Stanivuković, a preneo Dnevni avaz.

Istakao je i da ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju, a o tome je već javno i govorio.

"Moji saradnici su i pre nekoliko dana uočili dva lica koja već neko vreme prate moje kretanje oko Gradske uprave i dojavljuju ko od mojih saradnika ulazi i izlazi iz zgrade, te sa kime se tokom radnog dana sastajem. Ove sumnje su prisutne već neko vreme, ali poslednjih dana, to je postalo sve intenzivnije, a samim tim i gotovo nemoguće da se ne uoči. Ove podatke ćemo u narednim danima dostaviti MUP-u, od kojih očekujemo da se detaljnije pozabave ovim indicijama", napisao je gradonačelnik Banje Luke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 176 idi na stranu