Opljačkana kovid-bolnica u Kruševcu: Zaista nije jasno

Iz magacina novootvorene kovid-bolnice u Kruševcu za sada nepoznati lopovi odneli su noćas medicinske uređaje.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2021.

14:36

Opljačkana kovid-bolnica u Kruševcu: Zaista nije jasno
Foto: EPA-EFE/Mourad Balti Touati

To je potvrdio koordinator zdravstvene ustanove Vlada Cvetanović, koji je rekao da je odneto devet telemedicinskih sistema.

Kaže da je krađa primećena jutros i da je o tome obaveštena policija koja je obavila uviđaj.

Cvetanović dodaje da na vratima magacina nisu primećeni tragovi obijanja.

On je kazao da je odneto devet telemedicinskih sistema, koji služe za daljinsko praćenje zdravstvenog stanja pacijenata.

"Ti uređaji su nabavljeni iz inostranstva za potrebe naše kovid-bolnice. Zaista ne znam kome bi to bilo potrebno i šta će sa tim. Oni nisu veliki, mogu da stanu u jednu torbicu", objasnio je Cvetanović i dodao da ne zna kolika je tržišna vrednost tih uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: