Otkriveni nelegalni frizerski saloni, policija upala usred šišanja

Nemačka policija je danas otkrila dva frizerska salona u podrumima u Bavarskoj, što predstavlja kršenje mere oganičenja kretanja.

Izvor: B92

Subota, 25.04.2020.

22:48

Otkriveni nelegalni frizerski saloni, policija upala usred šišanja
Foto: Depositphotos, stetsik

Kada su se policajci pojavili, "ljudi su bili u sred šišanja" u podrumima "dve kuće" na severozapadu Bavarske, saopštila je policija.

Dve osobe su se šišale u Elzenfeldu a jedna u Memlingenu, navodi agencija DPA i dodaje da su "saloni bili profesionalno opremljeni".

Otvorene su istrage zbog nepoštovanja mera ograničenja kretanja.

U Bavarskoj od kraja marta važe propisi čiji cilj je sprečavanje širenja korona virusa i koji su među najrestriktivnijim u Nemačkoj. Za izlazak iz kuće bez "valjanog razloga" propisana je kazna od 150 evra.

Frizerski saloni, zatvoreni kao i sve druge prodavnice i usluge koje nisu neophodne, trebalo bi da počnu da rade od 4. maja, u okviru postepenog popuštanja mera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

19 h

Podeli: