Aktuelno 0

06.05.2024.

14:20

Ledi Luiz je "tajno oružje" monarhije, a Britanci je vole više nego Kejt – zbog čega?

Britanska monarhija se suočila sa velikom krizom nakon što su javnosti saopštene dijagnoze karcinoma kralja Čarlsa III i princeze od Velsa Kejt Midlton.

Izvor: B92

Ledi Luiz je "tajno oružje" monarhije, a Britanci je vole više nego Kejt – zbog čega?
Profimedia

Podeli:

Kralj Čarls III se tek nedavno vratio svojim dužnostima, dok se o princezi Kejt i dalje ne zna toliko toga.

Upravo zbog toga je pažnja usmerena i na neke druge članove kraljevske porodice, za koje možda i ne bismo rekli da su toliko bitni.

Prethodnih dana su mnogi pisali o ledi Luiz Vindzor, najstarijoj ćerki princa Edvarda, za koju kažu i da je bila omiljena unuka princa Filipa.

Ona je navodno jedna od mlađih članova porodice koji bi mogli da dobiju glavnu ulogu. Luiz studira englesku književnost i rođena je 2003. godine.

Ledi Vindzor je rođena mesec dana pre termina, pa je zbog toga imala problem sa egzotropijom, vrstom razrokosti, što se kasnije rešilo.

"Prevremeno rođene bebe često škilje jer se oči poslednje razvijaju kod deteta. Potrebno je bilo uložiti mnogo truda i biti uporan. Sve se isplatilo, jer je Luiz sada dobro – vid joj je savršen", rekla je jednom prilikom njena majka.

Profimedia

Jedan od urednika Dejli mejla Ričard Iden rekao je da se nada da će princ Vilijam, kada postane kralj, slediti primer svoje bake, kraljice Elizabete II, i zamoliti svoje rođake, uključujući ledi Luiz i brata Džejmsa, da sa njim dele kraljevske dužnosti.

Luiz obožava konje, a u međuvremenu je naučila i da vozi kočije. Bila je deveruša Kejt Midlton na venčanju.

Oni koji se godinama bave kraljevskom porodicom ističu kako je Luiz od rođenja bila "tajno oružje" monarhije, te da za nju smatraju da je osoba koja će nastaviti kraljevsku tradiciju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: