Kako će izgledati policijski čas u Srbiji? VIDEO

O novim, pooštrenim merama za TV Prvu gvorio je stručnjak za bezbednost Darko Trifunović, koji je objasnio kako će policijski čas izgledati.

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2020.

17:17

Kako će izgledati policijski čas u Srbiji? VIDEO
Foto: TV Prva, screenshot

"Podrazumeva apsolutnu zabranu kretanja, osim onima koji imaju posebnu dozvolu, kao i onima na koje se ne odnosi ta zabrana, a bave se delatnostima vitalnim za funkcionisanje našeg društva i države", navodi Trifunović.

On smatra da će posebne dozvole dobiti novinari, ali i gosti emisija.

"Pridnici vojske i policije su već raspoređeni na ključnim tačkama i prilikom uočavanja vozila biće organizovano zaustavljanje saobraćaja i pregled ličnih karti, kao i sve što podrazumevaju mere i protokoli u takvim situacijama", objašnjava Trifunović.

Građani Italije i država Italija su shvatili neozbiljno pretnju od koronavirusa, smatra Trifunović, koji dodaje da je naša država reagovala na vreme.

"Mi moramo da zaustavimo širenje ovog virusa", navodi on i dodaje da je siguran da će sve naše fabrike i laboratorije biti usmerene ka proizvodnji svih stvari koje se koriste kao zaštita tokom ovog perioda - rukavice, maske, ali i sredstva za dezinfekciju.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: