Paunović odlučio: Istupam iz DS-a, učestvovaću na lokalnim izborima

Predsednik opštine Paraćin i dosadašnji zamenik predsednika DS Saša Paunović saopštio je da istupa iz DS-a izlazi na izbore.

Izvor: B92

Utorak, 03.03.2020.

16:56

Paunović odlučio: Istupam iz DS-a, učestvovaću na lokalnim izborima

On je odlučio da istupi iz članstva i sa funkcija u DS-u i da će na predstojećim lokalnim izborima u Paraćinu nastupiti na listi koju će činiti lica koja su i do sada učestvovala u radu njegove lokalne koalicije, prenosi Blic.

"U razumevanju sa rukovodstvom DS i uz uvažavanje stava članova stranke u Paracinu, a posle okončanja procedure kroz koju sam pokušao da se izborim za drugačije, kompromisno rešenje, doneo sam odluku da istupim iz članstva DS-a i na taj način odstupim i sa svih dužnosti koje imam u DS-u", naveo je Paunović u saopštenju koje je preneo "Blic".

U situaciji u kojoj je, kaže, sam morao da bira između stranke kojoj je posvetio decenije života i ljudi za koje, sa kojima i zbog kojih godinama obavljao dužnost predsednika opštine, izabrao je Paraćin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: