Sprečen pokušaj krijumčarenja ručnih satova, osumnjičeni dvojica Hrvata albanskog porekla

Carinici su 26. februara 2020. na prelazu Sot sprečili pokušaj krijumčarenja ručnih satova koji su bili sakriveni u fabričkoj šupljini gepeka jednog automobila.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2020.

17:12

Sprečen pokušaj krijumčarenja ručnih satova, osumnjičeni dvojica Hrvata albanskog porekla

Prekršaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu stigao "mercedes" hrvatskih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica državljana Hrvatske albanskog porekla.

Oni su rekli da su bili u poseti kod prijatelja u Beogradu i da nemaju ništa da prijave za carinjenje.

Pregledom je utvrđeno da su u prtljažniku bili sakriveni polovna reklamna oprema i postolja za prodaju ručnih satova, kao i 28 novih metalnih kutija za ručne satove.

Detaljnim pregledom, međutim, otkriveno je da se u fabričkoj šupljini gepeka nalaze tri kese sa 84 muška ručna sata, ispod zadnjeg sedišta pronađena je kesa sa 122 narukvice za ručne satove, dok su se u kaseti ispred suvozačkog sedišta nalazili računi i specifikacija za robu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: