"Tornado" kod Inđije izazvao nesreću? Dve osobe poginule, zatvoren auto-put VIDEO

Zbog jakog nevremena dve osobe su poginule u saobraćajnooj nesreći na auto-putu Beograd – Novi Sad u smeru ka Beogradu u zoni radova naspram Inđije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.11.2019.

13:23

EPA-EFE Sascha Steinbach

Povređeno je i troje dece.

Danas oko podneva jak vetar pogodio je područje Inđije i napravio je potpuni haos i kolaps. U policiji smatraju da nevreme koje je ličilo na tornado nije razlog nesreće.

Auto-put Novi Sad - Beograd trenutno je zatvoren u oba smera kod petlje Inđija, prenose mediji.

Na snimku koji šalju građani vidi se razorna moć i sva jačina ovog vetra.

Jutros je RHMZ izdao upozorenje da će danas u prvom delu dana u južnom Banatu duvati olujna košava, povremeno sa udarima od preko 24 metra u sekundi.

Na snazi je žuti meteo-alarm, prema kojem je vreme opasno, a vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku.

"Do nesreće je došlo kada je kamion udario u levi bok mercedesa austrijskih registracija, koji se uključivao u saobraćaj iz zaustavne trake", rečeno je u MUP-u.

Ne zna se kada će saobraćaj biti normalizovan.

Kako je ranije Tanjugu rečeno u AMSS, nesreća - sudar kamiona i autombila se dogodilo u smeru ka Beoradu, zbog čega je saobraćaj preusmeren na stari put.

U AMSS preporučuju da vozači koji idu ka Novom Sadu koriste put preko Rume i Iriškog venca.

Saobraćaj je u prekidu nešto manje od dva sata, i kako očekuju u AMSS trebalo bi uskoro da bude reglulisan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: