Topčiderski park epizoda 3: Komunalna policija, bežanija i "Molim vas, ne pišite kaznu" VIDEO

Kamera Jutarnjeg programa TV Prve treći dan zaredom snimila je vozače koji, da bi izbegli gužvu, prolaze kroz Topčiderski park.

Izvor: B92, Prva

Petak, 31.05.2019.

08:24

Topčiderski park epizoda 3: Komunalna policija, bežanija i
Screenshot/TV Prva

Reporterka TV Prve, međutim, jutros je došla s komunalnom policijom, a kamera je i ovog jutra zabeležila kršenja svih pravila saobraćaja. Naime, kada su nesavesni vozači ugledali kameru i komunalnog policajca dali su se u beg, vraćanjem u rikverc.

Međutim, postoji i jedna "caka" u vezi s komunalnom policijom. Prema zakonu, komunalni policajac ne može da zaustavi vozilo u pokretu, već može da reaguje pisanjem kazne samo u slučaju da se vozač zaustavi.

Na kraju "potere" za vozačima koji voze posred Topčiderkog parka, jedno vozilo se i zaustavilo. U njemu je bila devojka koja je molila komunalnog policajca, koji joj je rekao da je čeka kazna od 25.000 dinara, da joj ne napiše kaznu.

Za trenutak kamera se sklonila, a devojka je otišla. Šta je bilo? - Ovog puta prošla je sa upozorenjem da prekršaj više ne čini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: