Plan predsednikove posete Raškom okrugu

Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Raški okrug u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Kako je predviđeno programom, Vučić će obilazak Raškog okruga započeti posetom Vrnjačkoj banji.

Tamo će obići Dom zdravlja „Dr Nikola Džamić“, a zatim i štandove sa rukotvorinama udruženja „Zlatne niti“.

Iz Vrnjačke banje Vučić odlazi u Kraljevo, gde će posetiti proizvodni pogon fabrike kreveta „Moja soba“.

Sledi Bogutovačka banja i obilazak Etno sela „Bogut“, a zatim Raška, gde će Vučić u kasarni "Stefan Nemanja" razgovarati sa Srbima sa Kosova i Metohije, a zatim svečano otvoriti fabrike Luš Protect d.o.o.

Iz Raške Vučić odlazi u Tutin, gde je predviđeno da obiđe obnovljene Tehničku školu i Gimnaziju, kao i da se sastane sa lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave.

U Kraljevu, gde stiže iz Tutina, Vučić će prisustvovati potpisivanju Ugovora o određivanju aerodroma „Morava“ za civilni i vojni saobraćaj.

Za 17 sati predviđeno je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u kraljevačkom SC "Ibar".

Vučić je kampanju "Budućnost Srbije" započeo obilaskom Pčinjskog okruga pre dve nedelje, a u međuvremenu je posetio i Južnobanatski i Mačvanski okrug.

Cilj je da građanima predstavi šta je do sada sve urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje koji su njihovi najveći problemi.

strana 1 od 177 idi na stranu