Selaković na RTS-u: Uopšte ne bih došao, zbog izveštavanja

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, gostujući na RTS-u povodom posete Putina Beogradu, kritikovao rad javnog servisa.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

08:59

Selaković na RTS-u: Uopšte ne bih došao, zbog izveštavanja

Selaković je na početku intervjua u Jutarnjem dnevniku RTS kazao da je došao u emisiju samo iz poštovanja prema predsednicima Srbije i Rusije Aleksandru Vučiću i Vladimiru Putinu. "Posle vašeg jučerašnjeg izveštavanja o ovoj, ali i o nekim drugim temama, ja na RTS-u danas uopšte ne bih bio", rekao je Selaković.

Govoreći o dočeku predsednika Rusije, kazao je da će on biti najsvečaniji mogući, što je, kako je dodao, Putin zaslužio jer Srbija neguje i ceni prijateljstvo koje je nastalo u vremenima koja su bila veoma teška.

On je kazao da Rusija jasan, principijelan stav prema Srbiji kroz strateško partnerstvo "pretače u jedno veliko prijateljstvo". "To je razlog zašto, ne mi iz strukture države, već svi gradjani Srbije sa radošću dočekuju ovaj dan i uvaženog predsednika Putina", kazao je Selaković.

Selaković je kazao da će na svečanoj večeri biti Srbi koji su jačali veze između Srbije i Rusije, a među njima su reditelj Emir Kusturica, glumac Miloš Biković, bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, glumica Ivana Žigon, ali i ruski akademik Nikolaj Muhin koji je radio na mozaiku u Hramu svetog Save na Vračaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: