Mediji: Uhapšena braća Čumeta i Keke

Policija je nastavila sa udarom na kriminalce u Srbiji, a među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe NBG klana Dejana Stojanovića Keke i Vladan Miketić.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Subota, 12.01.2019.

14:20

Mediji: Uhapšena braća Čumeta i Keke
Foto: Thinkstock

To saznaju Večernje novosti.

Pretresi kuća i privođenja visokorangiranih pripadnika podzemlja i u ovom trenutku su u toku, a kako „Novosti“ saznaju, među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke , kao i Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe.

Takođe, kako saznaje ovaj list, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.

Beogradski mediji pišu da je među uhapšenima i Novak Buha, rođeni brat prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, koji je trenutno u zatvoru.

Da podsetimo u velikoj akciji policije usmerenoj na razbijanje kriminalnih klanova u Srbiji juče je uhapšeno više od 150 osoba.

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je istakao da će policija ovakve akcije sprovoditi redovno i da država neće stati u progonu svih koji se bave izvršenjem najvećih krivičnih dela. Kako je poseban udar će biti na sve one koji se bave krivičnim delima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim delim.

„Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno", kazao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: