Napadnut učenik koji je dokumentovao vršnjačko nasilje

Učenik koji je snimio vršnjačko nasilje u Domu učenika srednje tehničke škole u Kraljevu napadnut je dan pošto se snimak pojavio u medijima.

Izvor: Tanjug
Podeli
screenshot
screenshot

Učenika i njegovog oca napali su na ulici ispred dvorišta Doma dečaci koji, kako kaže upravnik Doma Steva Novaković, nemaju nikakve veze ni s Domom ni sa Šumarskom školom.

"Presreli su oca i dečaka koji je snimao prethodni slučaj nasilja, ne u dvorištu Doma učenika kako su neki mediji javili, nego na ulici ispred dvorišta i fizički nasrnuli na njih dok su ulazili u auto", rekao je Novaković Tanjugu.

Napadači su privedeni i trenutno su u policiji na saslušanju, kaže upravnik Doma.

Snimak vršnjačkog nasilja koje se desilo u Domu učenika srednje tehničke škole u Kraljevu juče se pojavio na društvenim mrežama i još jednom pokazao brutalnost koja je sve prisutnija među tinejdžerima.

Snimak je nastao u sobi Doma učenika i na njemu se vidi kako jedan tinejdžer maltretira i udara vršnjaka, dok nekoliko dečaka "navija" i sve to snima mobilnim telefonom.

I nasilnik i žrtva imaju po 16 godina, učenici su drugog razreda Srednje šumarske škole u Kraljevu. U domu su smešteni u istoj sobi.

strana 1 od 108 idi na stranu